BLI MED

Hvordan bli involvert?

Visjonen om å gi Bibelen til alle hjem er avhengig av mange hender og føtter. Det krever en innsats, det krever tid, og det krever at vi står sammen. Vi tror at alle som vil, kan bidra med noe. Der er flere måter å bli involvert på. Hvis du er interessert i å hjelpe med å nå vår visjon, kan du lese mer under om hvordan nettopp du kan være med å gi en hånd.

Utdelingen av biblene er på mange måter høydepunktet i kampanjen. Man går sammen to og to om ettermiddagen, banker på dørene og gir den skinninnbundne bibelen som en gave. Før vi går ut, samles vi til undervisning og fellesskap.  Det er en oppmuntrende, trosbyggende og veldig konkret måte å bidra på. Flere lokale kristne og unge voksne fra bibelskoler vil være med, men vi trenger også deg. Har du lyst til å være med på dette i et annet fylke enn ditt eget, er du hjertelig velkommen! Vi trenger deg som vil kjøre, deg som ønsker å banke på, og deg som blir igjen inne i bønn og praktisk organisering.

I forberedelser før aksjonen er det mange ting vi kan gjøre som vil få opp bibelengasjemanget i blant de kristne. Like viktig er det at vi også under og etter utdelingen inviterer til arrangementer som alle kan delta på, og bli inspirert av. Vi må hjelpe folket til å åpne boka, lese i den, og forstå den.
Har du gode forslag, eller brenner for å formidle Bibelen til de som kanskje ikke har lest i en bibel før, vil vi gjerne høre fra deg! Bibelselskapet har mange gode, kreative forslag som en kan hente ideer fra. 

Vær med å støtte økonomisk.  For å gjøre regnestykket enkelt, sier vi at kostnaden er ca. 70,- kr. pr. husstand. Det inkluderer kostnader knyttet til bl.a. markedsføring og arrangementer rundt selve kampanjen, i tillegg til en bibel. For å dekke alle utgifter trenger vi mange små og store bidrag fra både enkeltpersoner og bedrifter. Er du en av dem? Du kan være med å gi en enkeltgave, eller du kan tegne avtalegiro og gi beløp fast hver måned. Vårt kontonummer er: 3000 30 45788. Avtalegiro kan lastes ned her.

I forberedelsene jobber vi først og fremst med å nå ut til alle kristne i fylket/området der utdelingen skal være. Når det gjenstår noen uker før selve distribusjonen, gjør vi aksjonen kjent. Alle vil for eksempel få en brosjyre i posten. I tillegg ønsker vi å være synlige i media og andre steder for å skape oppmerksomhet rundt det som skal skje. Er dette noe du liker å jobbe med, kan du få bruke dine gaver her.

Bibelen til Alle er på mange måter en omfattende kampanje, som kan virke overveldende. Heldigvis jobber vi ikke alene. Forbønn for prosjektet og tro til Gud er avgjørende, og vi vil derfor invitere deg med til å løfte prosjektet opp fram for Gud i bønn.

KONTAKT OSS

Navn

E-post

Emne

Jeg er interessertBeskjed