Image

Troms

Image

Bibelen til Alle Troms

12.-14 oktober begynner utdelingen av bibler i Troms! De som får besøk og tilbud om en gratis bibel disse dagene, er Storfjord Kommune og deler av Lyngen kommune.

Videre kommer Bibelen til Alle til Skjærvøy og Kvænangen i november, før Balsfjord, Nordreisa, Karlsøy og Kåfjord står for tur. Tromsø by og Sør Troms avslutter det hele.

Bibelen til alle i Troms er et økumenisk, tverrkirkelig arrangement. De fleste kristne menigheter i fylket står sammen om utdeling og aktualisering av Bibelen. Deriblant Den Norske Kirke, Ungdom i Oppdrag og Fjellheim Bibelskole. Det jobbes også med å sette opp ulike arrangement i de ulike kommunene i etterkant av bibelutdelingen.

De fleste kristne menigheter i fylket står sammen om utdeling og aktualisering av Bibelen. Det jobbes også med å sette opp forskjellige arrangement i de ulike kommunene i etterkant av bibelutdelingen.

Aksjonen i Troms fylke har pågått siden 2015, med to distribusjoner i året. Til nå er 11 kommuner blitt dekket. 

4.-10. mai 2018 hadde vi utdeling på Tranøy, Torsken og Berg kommune (Senja). Til høsten planlegger vi bibelutdeling i Lenvik kommune. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har lyst til å være med å dele ut bibler i disse kommunene.

 

Kontaktinformasjon:

Epost: info@uioborgen.no       |     Telefon: 777 14 562

 Så langt har Bibelen blitt delt ut i 11 kommuner; Kvænangen, Nordreisa, Kåfjord, Storfjord, Balsfjord, Lyngen, Skjærvøy, Karlsøy, Berg, Torsken og Tranøy. Neste asksjon blir i Lenvik kommune til høsten.

Hvis du ikke var hjemme da vi var i din kommune, og ønsker en bibel, kan du ta kontakt med: jubileumsgaven2017@gmail.com

 Ca. 10 000 husstander er nådd til nå.

166 251 personer / 2,3 = 72.283 husstander totalt

[su_table url="wp-content/uploads/2016/05/troms.csv"][/su_table]

KONTAKT OSS

[contact-form-7 id="480" title="Kontakt"]
Image